Viime päivät on menny pitkiks venyneissä työpäivissä ja urheilessa, jonka alotin taas pitkäst aikaa uudestaan. Pitkäks venyneet työpäivät on johtunu siitä ku alotan nyt neljän viikon loman ja piti siivota työpöytä ennen sitä. Käsityöt on jääny vähän vähemmälle. Nyt saan sitten keskittyä taas niihinkin. Fifi on kuitenkin vähän edistynyt, mut en nyt ottanu siitä kuvaa.

Tänään kävin Kädentaito 2006 messuilla Wanhassa Satamassa. Siellä oli paikka paikoin niin paljon ihmisiä että ei meinannu päästä eteen eikä taakse. Alla on kuvia mitä sieltä tarttui mukaan.

173350.jpg

Nuo tarttui mukaan Helmimerestä. Eli neuloja, yks kännykorunauha ja virkattava rannekoru (saa nähä kuka senki sitten tekee).

173343.jpg

Sit ostin yhen Kool-Aidin josko kokeilisin sitä, who knows.

173356.jpg

Charlottasta ostin liimalakkaa ja nuo avattavat muovipallon ja -pisaran, joiden täyttämistä näin Marsun sivuilla. Innostun aika helposti uusista asioista, mut totetus/kokeilu onkin sitten jo toinen juttu.

 173344.jpg

Sinellistä tarttu mukaan lisää 3Dkuvia, terävä kärkiset sakset ja koristenappeja (nalle ja piparkakku).

173361.jpg

Ostin myös kaks kirjaa Hobboks harrastekirjakaupan kojusta. Täysi oli heräteostot.

173362.jpg

Sit tilasin viä Modan pariks numeroks ja sain kaks lehtee sekä kerän lankaa mukaan. Kerästä tulee kuulemma hyvin kaulahuivi. Alkaa vaan tulla pikku hiljaa kaulahuiveja ja korvista ja silmistä ulos, ku tein jo kolme kaulahuivi putkeen. Yhen itelle ja kaks haastekeräykseen.

173364.jpg

Se jäi vaan harmittaa ku TaitoUusimaa myi sellasia tarvikepakkauksia ja siä oli sellate "kissa"-pipo, mut en ostanu siihen sitä tarvikepakettia sieltä sit kuitenkaan. Nyt aattelin et sellate olis voinu ollaki ihan kiva, mut en tiä saako siihen ohjetta mistään.Mut nyt taidan lähtee kattoon josko selaisin lehdet ja kirjat läpi vai alkaisinko tekemään jo jotain.