Tein työmatkoilla Sirdar Dune langasta kaulahuivia, mutta koska olin varannut sitä liian vähän niin kaulahuivista tuli tynkä. En jaksanu alkaa purkaan sitä joten annoin sen kaverin 2-vuotiaalle tytölle. En oo viä kuullu kommentteja siitä mitä tyttö tuumas siitä mut enköhän nekin viimestään ens viikon aikana kuule.

247993.jpg

Kuva ei oo paras mahdollinen kaksinkerroin olevasta kaulahuivista, mutta ei siitä onnistunu saamaan parempaakaan kuvaa vaikka monta kertaa yritin. En tiä vaikuttaisko toi langan materiaali siihen.

Tää ilta onkin sitten menny joulukorttien teossa. Aikamoisen kasan niitä sainkin valmiiks ku kuvat oli jo etukäteen koottuja niin ei tarttenu tehä enää kuin pohjat. Alla olevassa kuvassa on vaan murto-osa tuloksesta. En viittiny niitä kaikkia kuvata tänne.

247994.jpg

Tästä illasta tai pikemminkin ens yöstä tuli sitten kaikkea muuta kuin kiva. Luulin noin kuukausi sitten että narttu tekis juoksut ja varmaan se olis ne tehnyki jos en olis erottanu urosta liian nopeesti siitä. No vähän aikaa sitten huomasin et nyt ne sit alko. Joten joudun erottaan nartun ja uroksen yöks ja lähteen aamulla ajaan porukoitten tykö minne uros menee sitten hoitoon ja saa nähä joutuuko oleen jouluun asti ku minimi aika on neljä viikkoo. Oon vihdoin ja viimein saanu myös alotettua hieman JYV:tä mut voi olla et tulee joka tapauksessa kiire. Mulla tuntuu olevan vaikeuksia tollasten deadline juttujen kaa ku venytän niitä aina viimeseen asti ja sit tulee kiire. Aina ku on jotain mielenkiintosempaa tekemistä ku se mikä olis pakko saada aikaseks.