on tullut viime päivinä tehtyä. Eilen leikin uuden kännykän kanssa, koska pudotin vanhan viimeistä kertaa maahan ja takaosa ei oo enää kovin hyvis kantimis, joten päätin uhrautua ostamaan uuden ennen kuin vanhasta tippuu akut ja kaikki pois.

Poncho on ikävästi vähän vaiheessaan.Lanka loppu kesken kun tein sitä. Olen kuitenkin ihan varma että lankaa on lisää jossain mutta en vaan muista että missä. Ehkä se jossain vaiheessa kävelee vastaan ja saan tuon ponchon valmiiks.

296195.jpg

Oon tuunannu muutamn joulukortin vanhoista joulukorteista. Aattelin lähetellä niitä niille, joista en ole varma paljonko he antavat arvoa itse tehdylle joulukortille niin en viitsi hirveesti nähdä vaivaa.

296197.jpg

En kyllä ymmärrä miten joulukorttien tekeminen ja lähettäminen jää aina viime tinkaan. En osaa koskaan tehdä sitä ajoissa. Kohta iskee varmaan paniikki kun työkaveri mainitsi tänään et ens viikon lopussahan on jo joulu. Jotenkin ei vaan ole joulutunnelmaa. Johtuuko se sitten tosta mustasta maasta.

296199.jpg296204.jpg

Tuunasin myös parista cockerikortista joulukortit kahdelle cockeri-ihmiselle. Normaalisti en käytä cockerikortteja ollenkaan vaan kerään kaikki löytämini korti vaatehuoneen oveen, mut nuo oli jo olemassa niin raaskin niistä luopua.

296207.jpg