Tuohon aiempaan tekstiin viitaten. Tässä on muutama kuva.

386982.jpg

Tuossa on kaks Ikeasta ostettua Malm-lipastoa vierekkäin. Niistä vasemman puoleisen laatikot on täynnä koirien tavaroita ja oikeamman laatikot pyhitin nyt käsityötavaroille (osalle niistä, kaikkihan ei niihin mahdu). Vasemmanpuoleisen lipaston päällä on nukkisprojekti. Sinisessä laatikossa on tilkkupeittoihin leikkaamiani aplikaatioita ja puisessa laatikossa on muliinilankoja. Sen lisäks siinä on erikeepperin iso pullo, lahjapaperinaruja, puuvärit ym pientä.

386988.jpg

En jaksanut kuva kaikkien laatikoiden sisältöä joten tässä on vaan kaks. Tässä laatikossa on leimasimet, leimasinvärit, kimalteet, kimalleliimat, erilaiset työvälineet, piparkakkumuoti, kohotarrat, liimat, teipit, emboussaus-levy, tekstiilivärit ja kohovärit.

386995.jpg

Tässä alemmassa laatikossa on erilaisia papereita ja kuvioita sekä kortteihin käyttämiäni nauhoja ym. Noiden lipastojen päälle on tarkoitus kiinnittää vielä pari hyllyä kunhan niitä ensin tulee Ikeaan. Niihin aion sitten laittaa 3-kuvat, ääriviivatarrat ja korttipohjat ja varmaan jotain muutakin. Kartonkit, aaltopahvit ja "metallipintaiset" paperit (en tiedä noiden oikeaa kutsumanimeä) ovat yhden kirjahyllyn päällä. Käsitöihin liittyvät lehdet ja kirjat on työhuoneen kirjahyllyssä muiden lehtikoteloiden ja mappien seurassa. Nyt tietysti kaikki neulojat ihmettelee et missäs ne mun langat sitten on. No ne on tuossa toisen työpöydän alla erilaisissa laatikoissa ja nyssyköissä. Siitä en valitettavasti saanut yrityksistä huolimatta enää tähän aikaan kuvaa josta sais jotain selvääkin.