Laitan tänne nyt kuvia mitä sitä tulikaan eilen shoppailtua.

Kierros alkoi Hakaniemen kauppahallista.

816136.jpg

Lähdin sinne lähinnä hakemaan ittelleni raitasukkiin lankaaVihreästä vyyhdistä. Noista pitäs ainakin vyyhdissä olevan kuvan mukaan tulla tosi ihkut. Haluaisin nimittäin töihin talveks jotku pirteet villasukat. Eri asia on sitten saanko niitä itte neulottua vai vienkö kerän äidille. En nimittäin ole yläasteen jälkeen sukkia kutonu.

En muistanu koko Punaisen langan olemassa oloakaan. Onneks satuin kävelemään sen ohi mennessä Vihreään vyyhtiin. Olen nimittäin tuskaillu ku Tuusulan Eurokankaan nappivalikoima on asteella "Mikä se on?" Kävin sieltä kerran kattomassa nappeja, mutta valikoima oli yks vaihtoehto per väri joten ei kiitos. Alunperin mun piti mennä Nappitaloon hakeen nappeja, mut nyt päädyinkin ostaan Punaisesta langasta alla olevia nappeja.

816137.jpg

Vaikka shoppailukierroksen olikin tarkoitus kohdistua lähinnä vain neulomuksiin niin mutkan kautta päädyin Stockmannille. Sieltä oli sitten pakko raahata vähän koirillekin tuliaisia. Ne kun aina nuuskuttaa joka ikisen jopa naapureiden kauppakassit läpi ettien jotain hyvää syötävää. No nyt on ainakin hammasjutskia vähäks aikaa.

816139.jpg

Sitten jalat veikin Akateemisen puolelle.Piti vaan käydä kattomassa olisko siä jotain kivaa lehteä. Lähinnä hakusessa oli ristipistolehti jossa olis vauva-aiheisia kuvia yhtä hys hys juttua varten.

816146.jpg

Mutta mites siinä näin pääsi käymään? Mukaan tarttui viis lehteä joista neljässä oli joku täky. Ostin las Labores de Ana lehden joka oli siis se mitä lähdin hakemaan. Lehti sisältää lapsiaiheisia kuvia ja ei haittaa vaikka onkin espanjankielinen, ku kuviahan siitä katellaan. Sitten ostin Simply knitting jonka mukana tuli kerros laskuri. Cards & papercraft lehden mukana tuli pieniä papereita, tageja, reunuspapereita, kehyksiä ja bannereita. Crafts beautiful lähti mukaan vain ja ainoastaan sen mukana tulleen cd:n takia. Sen luvattin sisältävän kortti ohjeita, vihjeitä ja ilmaisia ladattavia paperi ym juttuja. Se ei oikein kuitenkaan ollut sellainen miks sitä kuvittelin. En siitä paljoa hyötyä kokenu saavani.Ostin myös ekan Scrap Book lehtenikin, jonka mukana tuli pikku albumi. Olen ajatellu hakea vähän lisäpiristystä koiristani tekemään leikekirjaan, jotta siinä ei vain olisi kuvia ja tekstejä.

Sitten jatkoikin kävelyä Korkeanvuorenkatua ja se on kyllä ihan nimensä veroinen katu. Se täytyy myöntää. Aina yhtä raskasta kävellä ylös.

816152.jpg

Kohteena oli siis Menita. Sieltä ostin ekat Alpaca keräni tarkoituksena tehdä niistä jonain hetkenä ittelleni huivi. Mukaan tarttui myös noita ihania nalleja joita olen jo jonkin aikaa haaveillut.

Sitten tämän jälkeen hyppäsin ratikkaan jonka vaihdoin Lasipalatsilla bussiin ja suunta oli Vattuniemessä odottavat langat. Novitan myymälä oli itse asiassa koko reissun tarkoitus ja sen kyllä huomaa kuvastakin.

816156.jpg

Ja tässä on siis vain mun osuuteni ostamistani langoista 2, 15 kg. Kaiken kaikkiaan raahasin mukanani pyöreesti 4 kg, mut onneks kaikki ei tullu mun käyttöön. Joten ei kannata varmaan ihmetellä mikä johtaa alla mainittuun shoppailukieltoon.

Ihan kaikkia kauppoja joissa kävin en oo tänne kuvannu, muutenhan tää olis kilometrin pituinen.

Tämä on muistutukses ittelleni miks olinkaan taas shoppailukiellossa loppuvuoden ja varmaan ens vuodenkin. Alkaa oleen niin paljon askartelutavaroita, lankoja ja kankaita et nyt on pakko alkaa vähentään varastoja tai muuten joudun hakkimaan isomman asunnon. Nimittäin suurinta osaa mitä oon hankkinu en oo tänne edes kuvannu.

Laitoin myös tekeillä olevien laatikkoon vähän tietoa missä vaiheessa mikin käsityö on.