En ole kovinkaan hyvä potilas. Heti kun olo vähän paranee niin on pakko alkaa tehä jotain, en vain osaa olla paikallaan.

Tässä on nyt vähän mallia siitä millainen tuo koirien häkin suojaks tuleva suojus on.

880808.jpg880805.jpg

Kummallakin sivulla on cockeri, toinen edustaa mustaa ja toinen punaista väriä.

Siinä on menny mitoitukset ihan pieleen, se on ihan liian iso, mut en jaksanu alkaa sitä korjaamaan. Tarkoitus oli tehdä metallihäkin päälle uusi häkinpäällinen kun vanha alkaa oleen sen verta huonokuntonen.

880826.jpg

(tämä ei ole se oikea häkki, vaan se mihin tartten suojuksen on pienempi)

Laitoin tähän nyt kuvan metallihäkistä ja kevythäkistä, jotta koiramaailmaa tuntemattomat sais jonkin käsityksen mistä puhun.

880832.jpg

(tämä on hieman huono kuva tästä, mutta en onnistunu saamaan parempaakaan)

Eli tähän kevythäkkiin mulla ei oo tällä hetkellä minkäänlaista päällistä. Se kun harvemmin kulkee mukana koiranäyttelyissä. Tarkotus olis ostaa toinen metallihäkki. Nyt kuitenkin en tiedä minkälaisen häkkikokonaisuuden otan mukaani Porvoon näyttelyyn lauantaina. Aattelin et koska en kuitenkaan jaksa  alkaa korjaileen tuota epäonnista häkinpäällistä niin se saa luvan mennä tuon kevythäkin päällä. En kuitenkaan ole ihan varma saanko sen valmiiks lauantaihin mennessä. Siitä puuttuu vielä tuosta etuosasta tarranauha kiinnitys. Tarranauhat olen yhdes vaihees vieny äidilleni, josta otan ne mukaani huomenna kun haen uroksen. Joten saada nähdä ehdinkö ommella ne kiinni huomen illalla. Uros ja narttu kun on vielä laitettava eri häkkeihin nartun juoksu kun ei ole vielä täysin menny ohi.Tulipas tästä taas pitkä sepustus.