Alotetaanpa ei niistä ihanuuksista vaan vähän muusta ensin. Elikkäs tänään olen tehnyt valmiiks loputkin ystävänpäivä kortit ja sydänheijastimet. Tällä kertaa oonkin sitten ajoissa niitten kaa. Ystävänpäivään kun on viä pitkästi aikaa mut enää sitä ei tartte murehtia. Sit katoin myös tänään et hirveesti ei olis alotettu projekteja et ehkä vois alottaakin jotain uutta ja kivaa. Siispä viini jussin pariin. Joka ei sitten ottanut sujuakseen ollenkaan. Oon nyt alottanu sen ties kuinka monta kertaa mut aina vaan jossain vaiheessa katoo tuntuma siihen missä kerros vaihtuu. No ehkä yritän huomenna paremmilla aivoilla sitä uudestaan. Se kun kuitenkin pitäis saada ennen la valmiiks. Pikku kiire. Oon myös järjestelly ihan innolla paikkoja taasen. Tuntuu et mul on joku ihme siivousvimma jääny päälle, mut hyvä niin niin asunto on siisti perjantaihin mennessä jolloin lähden viikoks maalle rentoutumaan loman merkeissä.

Mutta sitten muihin aiheisiin. Tekaisin äsken kolmosen leffan aikana ittelleni pika pikaa korvikset kun kyllästyin jussin kanssa tappeluun. Niistä kyl näkee et ne on ekat korvikset mitkä oon tehny. Ton lenksun kanssa on aikast paljon harjottelemista. Mut ne kelpaa mulle ihan hyvin. Kylläpä oma korva näyttääkin hirveeltä tolla tavalla kuvattuna.

345447.jpg

Sitten siihen päivän parhaaseen ihanimpaan mahtavimpaan asiaan. Pientä hehkutusta!! Tänään kun tulin töistä kotio mulle oli tullu melko iso ruskea kova paketti. Ensin ennen kuin käänsin sen oikein päin ihmettelin et mikä se mahtaa olla, mut sit ku käänsin sen toisin päin paljastukin et se on mun Salaiselta Askartelu ystävältä. Hihkuin ilahduksia kuin mikäkin pikku lapsi, koska kattokaas mitä siihe oli päälle laitettu.

345448.jpg

Siinä on tassun jälki ja mun ihka oma rotuni cockerspanieli. Nyt vaan kiinnostais miten tuo cockeri on tehty. Kuten aina jos nään jotakin mikä vähänkään liittyy cockeriin. Yritin myös tutkailla postileimaa josko se antais osviittaa lähettäjästä mut on tainnu Salainen Askartelu Ystävä olla itse salailemassa leimaa niin epäselvä se oli että.

Se oli niin hyvin teipattu kiinni et siinä meni vähän aikaa tuhertaessa että sain tuon paketin auki ja sit olinkin kuin lapsi karkkikaupassa. Nyt tulee paljon lapsi vertauksia vaikka lapsia ei vielä olekaan, mut olin niin tohkeissani.

345452.jpg

Ensimmäinen puoli näyttää tältä ja siinä käskettiin kääntämään ympäri koko juttu, jota kyl vähän ihmettelin et miks pitää kääntää. Toiselta puolelta paljastuikin sitten alla olevaa. Siellä oli taas cockeri ja sellate cockeri-kortti jota mulla ei vielä olekaan joten pääsee muiden jatkoks.

345453.jpg

Kun tämän jälkeen sain pakkauksen auki niin sieltä paljastui

345454.jpg

Siellä oli materiaali pieneen scrapbookiin. Jolle itse asiassa keksin välittömästi käyttötarkoituksen, mutta se tullaan toteuttamaan vasta näillä näkymin vuonna 2008. Silloin meille on suunnitteilla pieniä luppakorvia ja siitä saan oivan pentukirjan. Aivan ihana. Sen lisäks löytyi ihania korttipohjia joissa todella kiva kuviointi ja sitten aivan ihana enkeli servietti. Siellä oli myös kaks "tikkua" koirille mut niistä ei oo muuta kuvaa ku se mikä ylempänä näkyy ja enään en sitäkään saa. Kuis siin niin kävikään et ne hävis jo jonnekin??

345456.jpg

No niin tulikohan jo sanottua liian monta kertaa ihana. Mut se vaan oli niin ihana yllätys minkä sain et pakko on toistaa sen ihanuutta. Kiitoksia SAY.

EDIT 16.1. ei ollut myrkynvihreää.