Nää itse asiassa valmistu jo eilen, mut ku kamera latas melkein kokopäivän akkuja niin jäi eilen kuvat otettu. Oma verkkohuivini ja barbie kokoa oleva verkkohuivi on alotettu jo viime vuonna mut valmistuivat vasta tänä vuonna. Pipo on aloitettu ihan tämän vuoden puolella Uuden Vuoden yönä.

325692.jpg

Nää on molemmat tehty vaaleanpunaisesta Jengasta viimesimmän Novitan ohjeiden mukaan.

325694.jpg

325695.jpg

Barbie koon verkkohuivi on sovellettu tuosta omasta huivistani. Se on tehty teddyn jämistä. Viä tarttis kehittää jonkinlainen kiinnityssysteemi, jotta se pysyy päällä. (nuo ihme pisteet on nuppineuloja ku se on vielä tuossa pingotuksessa)

Nyt on ottanu vähän päähän ku kävin hakemassa k-raudasta lehtikompostikehikon jolla pystyn eristään koirat tässä tapauksessa pois olohuoneesta. Aion nimittäin huomenna käsitellä sohvat hoitoaineella ja olis suotavaa että koirat ei sinä aikana hyppis sohville. Mietin vähän aikaa et tarttenko muuta, mut ei tullu mieleen mitään. Sit ku muistin et voisin laittaa noi Lundbyn kuvat tänne niin muistin et pitihän mun ostaa hiekkapaperia et josko sillä vähän hieois noita nukkiksen seiniä ennen uutta tapetointia.