Innostuin parvekkeen istutuksia laitellessa ottaan kuvia niistä. Siitä innostuneena otin myös muutaman sisustuspala kuvan muualtakin asuntoa. Tästä tulee siispä piiitkä postaus. Toivottavasti jaksat lukea loppuun asti.

Mennään kuitenkin ensin niihin parvekkeen istutuksiin.

Ensinnäkin käynti parvekkeelle. Siinä on suoraan yhdessä kulmassa tämän näköisiä kukkasia. Ne on tuollaisessa pajukorissa. Tää oven puolen nurkkaus on se parvekkeen ongelmakohta. En millään keksi mitä siihen laittaisin tai sille tekisin.

1651509.jpg

Parvekkeen toisessa nurkassa roikkuu joka kesä amppelimansikka. Ekan mansikankin tuo on jo tänä kesänä ehtinyt tuottaa. Mansikasta en kylläkään ottanut kuvaa.

1651516.jpg

Mansikan alla on kaks kirsikkatomaatintainta. Saa nähä mikä näiden kohtalo on tänä kesänä. Pari vuotta sitten kun laitoin kans kaks tainta, niistä toinen pääty parvekkeen lattialle. Syy tähän oli siinä että yritin sillä estää yhden koiran parvekkeelta ulos kattelut ihan turvallisuussyystä. Koira ensin yritti mahtua tainten kanssa samaan astiaan, mut totes ilmeisesti liian ahtaaks ja päätti heittää toisen pois.

1651535.jpg

Näiden lisäks mul roikkuu tällänen amppeli.

1651528.jpg

Voi olla et kuvaan viä jossain vaiheessa loputkin parvekkeen osaset. Sitten niihin muihin sisustuspaloihin.

Keittiössä lieden päällä olevan kaapin päältä löytyy tälläiset tyhjät purkit.Etin pitkään sellasta sarjaa jossa olis kivat neljä purkkia jotka mahtuis tuonne. Tuota boordia on osassa keittiöä.

1651565.jpg

Olohuoneessa sohvan yläpuolella on yllätys yllätys pari cockeritaulua. Noissa on sellaiset paksummat kehykset eli kuvat on selvästi irti seinästä.

1651539.jpg

Eteisen seinältä löytyy lisää omasta rodusta olevia kuvia.

1651560.jpg

Molempien makkareiden ovien yllä ikkunoissa roikkuu tälläset peikot. Nää oon ostanu aikoinaan Tammelan Hakkapeliittatorilta, jossa käyn myös omia käsitöitäni myymässä. Tervetuloa taas elokuussa 1600-luvulle.

1651572.jpg

Katsotaan kuvaanko jossain vaiheessa jotain lisää sisustuksesta.