Näyttää tuo 10 000 lähestyvän uhkaavasti, joten laitetaanpas sen kunniaksi arpajaiset pystyyn. Osallistut arvontaan kertomalla miksi käyt täällä. Arvonta aika päättyy synttäreitäni edeltävänä iltana 12.2. klo 24.00.

Täällä ei ole tapahtunut sitten mitään erikoista. Nyt on pieni sisustusbuumi päällä ja aion tehdä tästä ns  työhuoneesta sen näköisen kuin haluan ja samalla toimivan. Lattialla odottaa puoli valmiina Ikeasta ostettu Malm lipasto 6 laatikolla kokoamista. Siihen aion sitten järjestää kaikki askartelu ja muut käsityötarvikkeet. Tuossa nykyisessä paikassa on aina romahdusvaara. Aloittamani huivi takkua myös todella pahoin. Mulla on siinä puikot 10 ku suositus on 8-10 ja kun mun käsiala on vähän kireetä. Ei se kuitenkaan noin kireetä oo et vaiks kuinka löysää yritän tehä niin silmukat ei liiku puikolla ei sit millään. Saa nähä tartteeko vaihtaa suunnitelmia vai mitä teen.

Edit 23:07 unohtu äskösestä et odotan jo innolla millon saan parvekelasit vaikka nyt vasta kävi myyjä mittaamassa koon. Oon jo miettiny miten paljon kivempi siä on ens keväänä istuskella ku saa laitettu kaihtimet ja saa sitä vähän varjostettua ja muutenkin paljon mukavammaks.

379253.jpg

Kun en halunnu tästä täysin kuvatonta niin laitoin tohon mun viimesimmän 3D kortin. Niitä valmistuu pikku hiljaa.