Vaiks epäilin et tänään en sais mitään käsityörintamalla aikaseks niin sain kuitenkin jotain pientä tehtyä. Uudelle kännylle alotin tekeen kännypussia mut se ei ihan viä tänään tullu valmiiks. Viä puuttuu läppä, mut se jää huomiseen joten siitä sitten lisää silloin.

Tänään tein ekan ystävänpäivä kortin. Viä muutama kortti tarttis tehä. Niissä kaikissa on sama idea, ainoastaan pohjan kuviointi hieman poikkeaa eri korteissa. En kovin montaa ystävänpäiväkorttia lähetä, muutamalle kaverilla ainoastaan.

332490.jpg

Kuvassa on geelikynän jälki vielä hieman kostea mut ku en malttanu odottaa sen kuivumista niin laitoin nyt jo kuvan siitä. Haluan myös antaa ystäville jotain pientä joka mahtuu kirjekuoreen niin he saavat heijastimet. Vaikka ystävänpäivään onkin vielä matkaa yli kuukausi uskallan julkaista niiden kuvat jo täällä koska ystäväni eivät tiedä tämän osoitetta. Ehkä sen saatan heistä kahdelle kertoakin koska heitä ehkä kiinnostaa tai sitten ei lukea tätä. Kaks muuta sitten taas eivät oikein ole kiinnostuneita käsitöistä, joten he eivät varmaan edes eksyisi tänne vaikka osoitteen tietäisivätkin.

332491.jpg

Sitten laitoin ekaa kertaa palapelin kehyksiin. Palapeli on kuitenkin hieman liian pieni kehyksiin joten tein sen ympärille paperista kehyksen. Tuo on jo toinen yritys enkä tiä jaksanko enää kolmatta kertaa yrittää saada kirurgin teräksellä tehtyä kaunista jälkeä. Aina se kuitenkin lipeää ja reunasta tulee epätasainen. Aiheena on mikäs muu kuin cockeri. Se ei varmaankaan tullut kenellekään riittävän kauan blogiani seuranneelle yllätyksenä.

332493.jpg