No niin laitetaanhan tänne nyt vihdoinkin tää messuraportti, melkein vaan viikon myöhässä. Mulla ei tunnu riittävän aika noiden pentujen takia yhtään mihkään. Mitään käsitöitä en oo tehny tuon kaulahuivin jälkeen, ei vaan ole aikaa. Pennut vie tällä hetkellä sen verta paljon aikaa, ku niitä pitää sosiaalistaa, seisottaa, ruokkia, siivota piip piip. Muutama asia olis kuitenkin pakko saada viä valmiiks ens kuussa, mut saa nähä sit miten käy.

Ostin vähän kukkia ja tuon uuden askartelulehden. Löysin siitä muutaman toteuttamisen arvoisen ideankin.

1093113.jpg

Sitten ostin lisää hahtuvaa ja 2 Helskyn pipo+lapaset pakkausta. Noista tuo kissapiponen on sen tapanen mitä jäin vuositten syyskuus harmitteleen ku en ostanu. Näiden ostojen jälkeen saan sanoa heippa -10% tavoitteelle. Ei tule onnistumaan ainakaan tämän vuoden loppuun mennessä. Aion kyllä yrittää sen ens vuonna saavuttaa.

1093125.jpg

Ostin myös tän nyörinteko koneen.

1093116.jpg

En vaan tiä mitä oikein teen väärin. Oon mielestäni tehny just niin ku ohjeessa sanotaan, mut saan aikaseks vaan syheröä, mut en nyöriä. Se vaan pyörittää lankaa ympäri, mut siitä ei muodostu mitään. Osaiskohan joku neuvoa mitä teen väärin??

Pennut senkus kasvaa, mut viime päivinä en oo saanu niistä otettu kuvia. Pitää sekin virhe/puute korjata viimestään viikonloppuna.