Taas on yks vuosi bloggailua kohta takana päin. Viimeisen vuoden aikana oon tehny enemmän kortteja kuin mitään muuta. Jotenkin se hurahdus tuli niihin. Paljon niitä onkin sitten tullut tehtyä. Pitäisköhän kirjottaa tähän lupaus (yritys ainakin) seuraavaa vuotta silmällä pitäen. Tehdä enemmän ommeltuja ja neulottuja juttu kuin tämän viimeisen vuoden aikana.

Ajattelin taas lahjoittaa jollekin onnelliselle jotain. Palkinnon päätän voittajan selvittyä. Kuitenkin jotta ei menis liian helpoks annan tehtävän. Yrittäkääpä arvata kuinka monta sivua postauksia mun blogiin on  kirjoitettu toistaseks? Tarkoitan näillä sivuilla sitä lukua, jonka näkee kun menee oman bloginsa kirjoitusten hallintaan, ei siis kaikkien kirjoitusten kokonaismäärää? Lähimmäks arvannu on voittaja. Aikaa arvata on 31.7.08 klo 21.00. Sen jälkeen ei voi enää osallistua.Muistakaa liittää myös email osoitteenne, ilman sitä ei voi voittaa.

Edit 31.7. klo 23.30 hieman venähti pitkäks, mut nyt on aika julkaista oikea vastaus ja sen myötä voittajakin. Oikea vastaus on 36 ja yksi aivan oikea arvauskin löytyy eli voittaja on Lumikide