Tää postaus on etukäteis ajastettu, koska olen parast aikaa viemässä näitä tän postauksen juttuja.Valitettavasti joudutte kääntäämään niskojanne, jotta näette nämä kuvat. En saa jostain syystä käännettyä näitä kuvia. Tarttee perehtyä siihen ongelmaan myöhemmin.

Mun yhdelle kaverille on syntyny jonkin aikaa sitten tyttövauva, mut mää meen vasta tänään kattoon sitä. Ensin mun piti tehä sille ite jotain, mut sit suunnitelmat muuttu aika ja muiden ongelmien takia.

Edellisen postauksen kolmas kortti liiittyy myös tähän pakettiin. En halunnu laittaa viemiäni vaatteita pakettiin, niin koristelin vähän yhtä saamaani paperipussia.

1481654.jpg

Vaatteet kävin ostamassa H&M:ltä. Sieltä sitten mukaan tarttu vaan kaikkea Hello Kitty vaatteita. Tässä ekassa setissä on ihan napanuora pipo ja tuo farkku-hame toi mulle ihan vaavin äidin mieleen. Se oli jotenkin niin sen äitin tyylistä.

1481658.jpg

 1481661.jpg

Tää toka setti tarttu ekana käteen ja sit se vaan jäi vaiks löysinkin tuo toisen setin.

1481664.jpg

Hukutin siispä vaavin Hello Kittyn maailmaan. Ihan heti noita ei sille voi laittaa päälle, koska ne on kokoa 68cm ja 74cm. Ostan yleensä hieman isommat vaatteet kuin mitä vaavi sillä hetkellä on. Niitä pieniä vaatteita kun on yleensä kuitenkin ehtiny jo sen verta kertyä.