Tänään oon tehny muutaman kortin ja yhden kappaleen näitä. Näistä ei nyt ole kuvia otettu. Sen lisäks olen pistellyt muutaman piston tähän lisää. Siitä on nyt kaks kuvaa muutamaa puuttuvaa pistoa vaille valmiita. Enää tarttee tehä se viimeinen ja saa alkaa muotoileen siitä valmista työtä.

Koska tein yhden koiran hupun ja jouduin sitä varten kaivamaan ompelukoneen, tein myös vähän muutakin. Siis ompelukone on normaalisti vaatehuoneen hyllyllä sillloin kun en sitä käytä ja jos joudun sen sieltä ottamaan esiin pyrin tekemään hieman enemmän kerralla. Jotenka ompelin puput alla olevaan kiinni.

488546.jpg

Jouduin vaihtamaan kahden pupun paikkaa, jotta ei tullut kolme kertaa samannäköinen pupu päällekkäin. Onneks huomasin sen ennen kuin silitin niitä pohjaan kiinni. Nyt ne on sitten myös ompeltu siihen kiinni ja sen vuoksi siellä muutama langan pääkin näkyy. Siitä tulee aikanaan alla olevan nalle peiton näköinen.

488543.jpg

Nalle peitosta puuttuu vielä ruudut, jotka sitoisivat päällikankaan, vuoren ja taustakankaan yhteen. Takapuoli peitosta on nalle puhia.