Tähän nyt tulee hieman kuvia.

Ensinnäkin varauksessa ollut pieni lankakauppa kirja tuli haettua kirjastosta viime torstaina. Katoin samalla nyt mikä sen tilanne on Helmetissä. Siinä on tällä hetkellä varauksia 138kpl ku kaiken kaikkiaan noita kirjoja on 73kpl. No yritän palauttaa omani jo tän viikon lopulla, joten jäi paljon aikaa lainausajasta käyttämättä. No jos olisin ollu töissä tänä aikana niin ihan noin nopeesti en olis kirjaa lukenu, mut ku oon tällä hetkellä "mammalomalla".

1025062.jpg

Sit seuraavaks on hieman huono kuva tuosta huivista joka valmistu jokin aika sitten. En oo saanu parempaa kuvaa siitä otettua. Toivottavasti tuosta nyt saa jotain selvää.

1025099.jpg

Malli: Novita syksy 2007

Lanka: Teddy

Muuta: tää on pienempi kooltaa kun ohje. Käytin tähän lankaa vaan 235g, ohjeessa kulutus 400g. Syy tähän on siinä että hermostuin ku aina jossain jäi langankierto tekemättä ja se vaikutti aina seuraavaan kerrokseen. Muutaman kerran ongelmat oli tätäkin suurempia ja jouduin purkaus hommiin. Päätin et sit ku se on ees kohtuu kokonen päättelen sen pois viä ku on hiukka hermoja jäljellä. Muuten sen vaarana on joutua UFOks.

Ja lopuksi yksi söpöily kuva. Pennut synty perjantaina 26.10. Niitä on 6 söpöliiniä. Tähän onkin sitten aika hurahtanu sen jälkeen.

1025065.jpg