Nää lapaset on ollu jo tän kuun ekasta viikosta asti valmiina, mut toi päättely on vaan ottanu oman aikansa. Vaikka on kyse vaan muutamasta hassusta langanpäästä niin se neulan käteen ottaminen ja päättely tuppaa aina vaatimaan oman aikansa.

343259.jpg

Nyt kuitenkin tuli oiva syy saada ne valmiiks. Täällä kun on tullu tänää oikein kunnolla tota lunta ja menin 1½ tunniks koirapuistoon seisoon koirien kaa. Piti saada siispä tumput. Nuo tumput on myös jengasta kuten niiden kanssa samaa sarjaa oleva pipo. En kyllä ole ollenkaan vakuuttunut että teen koskaan toisia lapasia virkkaamalla. Noissa on muutama silmukka enemmän kuin ohjeessa koska vaikka mulla on pieni ranne niin ei se kuitenkaan noin pieni ole. Nyt huomasin käytössä et ne onkin vähän isot, mut katotaan jos vaikka pesussa vähän pienenis mut ei kuitenkaan liikaa.

Tänä viikonloppuna on sitä aikaa sitten kulunu noissa sohvissa.Täl hetkel on viime osio eli toisen sohvan runko jonka pitää antaa olla 2 tuntia ennen käyttöön ottoa. Ikkunat ja parvekkeen ovi on ollu auki niin paljon mahollista koska muuten täällä ei pystyis oleen ollenkaan. Niin voimakas ja paha haju on tossa suoja-aineessa.